Gothenburg Culture Festival6-11 augusti 2019
6-11 augusti 2019

Tipspromenad – lär dig mer om djur (SE)

Barn och familj
Partners och aktiviteter
Tisdag 6 augusti 11:00-18:30
Onsdag 7 augusti 11:00-18:30
Torsdag 8 augusti 11:00-18:30
Fredag 9 augusti 11:00-18:30
Lördag 10 augusti 11:00-18:30
Med Rädda Djuren-klubben

Gillar du djur? Vill du lära dig mer om djur? I Palmhuset kan du gå en tipspromenad som handlar om intressanta och roliga fakta om djur. 

Denna aktivitet passar alla barn som gillar djur och som vill lära sig mer om dem. Tipsrundan handlar om alla möjliga djur och ger dig en inblick i hur häftig och spännande djurvärlden är. Tipsrundan kan du gå i din egen takt och svara på utplacerade frågor runtom i Palmhusets olika sektioner med varsitt klimat. Passa även på att ta del av den fina miljön som finns i Palmhuset. Gå tipsrundan med en kompis om ni vill hjälpas åt med frågorna, vissa av dem kan vara kluriga och det är roligt att gå tillsammans. Till varje fråga kommer det finnas flera svarsalternativ. 

Det kommer finnas svarsformulär och pennor i Rädda Djuren-klubbens tält som du hittar utanför Palmhuset. Hämta din blankett och penna i tältet innan du går tipsrundan, och lämna tillbaka dem på samma ställe när du är klar. Det finns chans till fina priser och vinnare kontaktas efter festivalens slut. Rätt svar på frågorna dyker upp på Rädda Djurens hemsida måndagen den 12 augusti.

Platsinformation och tillgänglighet

Aktiviteten utförs i Palmhuset men startar på gräsplanen framför Palmhuset i Trädgårdsföreningen, i Rädda Djuren-klubbens tält. Det går lätt för dig som har rullstol eller rullator att ta dig fram till och att delta i aktiviteten. Vi ber alla vuxna med barnvagnar att parkera dem på angivna platser.