Gothenburg Culture Festival6-11 augusti 2019
6-11 augusti 2019

Blind Gut Company (FIN)

Barn och familj
Teater, varieté och dans
Tisdag 6 augusti 12:45-13:20
Onsdag 7 augusti 12:45-13:20
Nycirkus - Fish up a tree

Fisk i ett träd (Fish up a tree) är en cirkusföreställning om tre kompisar, vilkas liv är fulla av misstag och överraskande händelser. En av kompisarna är en klättrare som rusar fram och tillbaka, den andra är en drömmare som söker balans och den tredje är en tankspridd och lekfull byggare. Samarbetet mellan de tre är inte alltid lätt, och de strävar ofta mot samma mål men på mycket olika sätt. Som till exempel en komisk dag då de bestämmer sig för att bygga en underlig apparat - alla på sitt speciella sätt, så klart. 

Fisk i ett träd är en förtrollande, samtida cirkusföreställning för barn, framförd av Blind Gut Company från Finland. Föreställningen innehåller avancerad luftakrobatik, manipulering av saker och dans på slak lina. Föreställningen varar i 35 minuter och är utan talat språk.

Platsinformation och tillgänglighet

Cirkusarenan hittar du i Trädgårdsföreningen, på andra gräsmattan innanför ingången från Bältespännarparken – jämte Cirkustältet. Följ våra publikvärdars instruktioner så att du och våra övriga gäster får en bra upplevelse. Det går lätt att för dig som använder rullstol eller rullator att ta dig fram till aktiviteten. Vi ber alla vuxna med barnvagnar att parkera dem på angivna platser.

Koncept : Inga Björn, Saana Peura, Tuomas Vuorinen 

Ledning: Mirjami Heikkinen and the working group

Musik: Eero Savela 

På scen: Henni Kervinen, Saana Peura, Tuomas Vuorinen